S’herkratiastu

Obscure Menace

Description:

Als eerste genoemd door Mattfey Sevorre als zijnde zijn meester/meesteres. Hij deed de dode reizen en liet de brug instorten in naam van dit wezen/organisatie.

Uraren Stonetankard vraagt aan Magus (uit de age of Might) of hij S’herkratiastu kent en hij geeft aan dat die naam wel ergens vaag voorkomt, maar weet niet meer waarvan.

(adv log 6-1-2017) Magius zegt dat volgens hem er een boek in de bibliotheek moet liggen met informatie over S’herkratiastu. Magius maakt de val tijdelijk onschadelijk zodat hij het een uur kan lezen. Hij kan ons vertellen dat S’herkratiastu een shadow dragon was die 800 jaar geleden verslagen is door de inwoners van kolbuldir. De mogelijke opties zijn dat hij nooit verslagen is, ondood is geworden of dat iemand of iets anders haar naam gebruikt. Het boek is 700 jaar oud. Er staat in het boek dat S’herkratiastu verslagen is met de hamer die de dwergen nu in handen heeft. De hamer is op dit moment een replica waarmee toegang mogelijk was tot de Anvil of Time. Om de hamer weer tot volle kracht te verheffen is er een onderdeel nodig. Het boek beschrijft een groep dwergen die in [INSERT TIME] op zoek gaan naar het de speciale edelsteen [INSERT GENERIC NAME].

Bio:

Super weinig over bekend

S’herkratiastu

The Dwarven Exploits mehbla1